Wetenschappers fenomeen seks in het hotel

Doctor of Medical Sciences Yang Kerner betoogt dat als seks elke keer op een ongewone plaats gebeurt, het bijdraagt ​​aan de training in het hormoonlichaam genaamd «Dopamine».

Het is hij die van invloed is op je libido, is verantwoordelijk voor geheime verlangens en brengt een gevoel van vreugde. Zelfs in het dagelijks leven.

Het is hier de moeite waard om hieraan toe te voegen dat zelfs de gemakkelijkste kamagra kopen hotelkamer een positief psychologisch effect kan bieden. Assistent – Er zullen geen kinderen of schoonmoeder zijn. In het algemeen leidt niets u af, kunt u zich volledig concentreren op uw gekozen.

Tussen ons spreken, soms zelfs behang in je eigen slaapkamer kan een reden zijn voor falen in https://taibjeeconsultants.com/my-account-2/ bed als ze je herinneren aan de dagelijkse routine. Wat te zeggen over de onbekende kamer van het hotel, die is gevuld met alleen je stormachtige fantasieën en meer dan wat dan ook.

Dit zijn we allemaal aan het feit dat als je besluit om een ​​verscheidenheid aan je seksleven te maken, dan eerst met je geliefde in het hotel, en niet in de wasserette. Hoewel er ook de moeite waard is om te gaan – Om het effect te verbeteren.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from