Vergeet ongeveer 69 houding 68 – een nieuwe manier om van te genieten

Posa 69 Er waren veel fans. Hoewel het niet de eenvoudigste is in prestaties en perceptie, verzekerden veel van onze lezers ons dat het belangrijk is om eraan te wennen. Ja, in het begin kan het moeilijk en geven, en orale streekjes krijgen, maar in de loop van de tijd, vang de golf, opzetten – en alles in chocolade.

Filosofie stelt 68 in de wortel.

Hoe ze eruit ziet

Een van de partners (de meest altruïstische) valt op de rug, benen gebogen in de knieën, voeten op de vloer. Een andere partner valt van boven, terug op de kamagra goedkoop buik van een minnaar, in precies dezelfde positie: benen gebogen in de knieën. Zodat het hoofd van de bovenpartner op het gebied van genitaliën van de NIZHNY blijkt te zijn, en het hoofd van de lagere is met succes tussen de benen van de bovenste.

Voor wat zij

Zij, zoals seks in het algemeen, wordt uitgevonden voor plezier en een beetje voor de lol. Het grote min van deze positie is dat de echte buzz slechts één kant zal ontvangen – alleen partner van bovenaf. Dat wil zeggen, de bodem kan ook genieten van het feit dat hij plezier zal bieden aan zijn geliefde persoon, maar niet meer.

Het is geschikt voor sterke loxed koppels die van orale seks houden en die absoluut niet tegen het toevoegen van een paar nieuwe etudes in hun repertoire. Deze positie is goed voor aniliengus (aka rimmen), dus als je het beoefent, neem dan een fris idee naar een potlood.

Nuances van “prestaties”

  • Idealiter moeten partners ongeveer één groei zijn, terwijl iemand iets groter is dan de andere.
  • Deze houding is goed voor pre-caress voor het hoofdgerecht (bijvoorbeeld anale seks), en als een dessert, nadat een van de partners voorbij is (die van onderaf).
  • Als je top bent, duik dan niet. Zorgelijk bedroefd de buik van je partner, kijk naar hem in mijn ogen, zwellend het kruis, ga dan enigszins naar beneden en leunde mijn handen op de grond, langzaam terug.
  • Niet genoeg voor zijn knieën, zelfs in een ritselen van passie – hij is zo eenvoudig, het is beter om het deel van mijn gewicht te houden vanwege de ondersteuning op de handen.
  • Denk niet na over hoe je hem goed kunt maken https://www.konsilojviro.com/2018/06/25/class-aptent-taciti-sociosqu-ad-litora-torquent-per-conubia/. Niet in de zin van in het algemeen, namelijk nu. Deze houding is al op zo’n manier ontworpen dat het belangrijkste acteren “gezicht” degene was die van onderaf is, en iemand die boven is, gewoon prachtig liegt en geniet.
  • Deze houding is nog steeds goed omdat je er uitkomt als je wilt: je kunt de situatie in de rijder veranderen of op zijn gezicht zitten.
  • U kunt gearomatiseerd smeermiddel gebruiken als een bonus, die het toepassen op sex-lippen of anale gat.

Denk eraan: ongeacht de pose die je hebt geprobeerd, alles zou moeten zijn in termen van onderlinge overeenstemming en voor wederzijds plezier.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from