Smeermiddeltips

Meestal wordt het gemaakt op basis van water, olie, aardolieproducten of siliconen. Watergebaseerde smering – Misschien is de optimale keuze: het kan worden gebruikt met condooms, het is gemakkelijk te wassen. Een infectie is bijvoorbeeld gemakkelijker te grijpen uit siliconen

smeermiddel, dat niet wordt afgewassen met water. Als je met spruw hebt, is het ook beter om smeermiddel op het water te nemen, maar met de toevoeging van glycerine, die de schimmel niet geeft om te vermenigvuldigen.

Nu over het gebruik van vers (controleer de houdbaarheid!) Smeermiddel:

een. Voor zelfvoldoening

Zelfs seks alleen kan worden verbeterd door smeermiddel. Als je een droge huid op je armen hebt, kun je geen lotion gebruiken, wat goed kan bevatten onaangename verbindingen voor vagina. Kopieer gewoon smeermiddel op de “hoofd” vinger.

2. Voor zelfvoldoening met de vibrator

Stel je voor hoe het pulseert, je sensorische punten aanraakt. Voeg nu toe aan deze soepele dia op rommel en eromheen is het gevoel vergelijkbaar, maar sterker. Wees voorzichtig: als een speeltje is gemaakt van siliconen, heb je een smeermiddel op een waterbasis nodig, anders kan het smeermiddel de zachte coating van het apparaat bederven.

kamagra oral jelly

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from