Hoe seks te hebben zoals de vrouw

Hoe ze het doen: de geheimen van lesbische seks voor mannen

Wat te doen? Passeer haar borsten. of liever, het leeg, het scheidt.

Waarom? Oude Daoi geloofde dat de sternummassage het libido van een vrouw verhoogt. Tegenwoordig is dit een wetenschappelijke verklaring: de massage van dit veld verhoogt de productie van hormoon van oxytocine, dat verantwoordelijk is voor ontspanning, vertrouwen en nabijheid.

Hoe? Breng je hand door voordat je de borst zelf begint te strelen. Het is het beste om de achterkant van de borstel te gebruiken, omdat het je meer zal handelen. Probeer het tijdens Cunnilingus te doen, zodat het beter voelde dan jij – en de climax zal sneller komen.

oneindigheid. en zelfs meer

Wat te doen? Draai de heupen tijdens seks alsof het tekenen van een oneindig symbool (horizontaal acht).

Waarom? Meestal beweegt een man naar binnen, maar het meest gevoelige deel van de vagina bevindt zich net rond de “hoofdingang”. “Tekenen van de acht” zorgt ervoor dat de penis alle zenuwuiteinden van zijn erogene zone beïnvloedt.

Hoe? Meest effectief in dit geval positie wanneer een man achter is. Ook goede zendingshouding, als de partner de benen op uw schouders criseert om de stimulatie van het punt g te versterken. Ook, zelfs als het oneindig zal tekenen wanneer het in positie is van boven.

Kusjes kusjes!

Wat te doen? Kus het tijdens seks.

Waarom? Trouwens, lesbiennes stoppen niet meteen meteen, zodra de beha op de vloer blijkt. Ze weten dat kussen een rechte weg naar een orgasme zijn.

Hoe? Begin met de longen plagende kussen, en tijdens seks ga naar dieper. Ritmische kussen zullen haar groter genoegen geven en zal haar opwinding ondersteunen. Maar probeer niet te werken in tact met je penis – meestal niet van vrouwen.

Maak een lijst van de actiezone

Wat te doen? Stimuleer haar clitoris.

Waarom? Iedereen weet dat de clitoris een penis in miniatuur is. Iedereen zag zijn bovenste deel – een analoog van een lidhoofd. Maar niet iedereen raden, zoals dieper, onder de huid, de basis van de clitoris in de vorm van een buis volledig doordrongen is door zenuwuiteinden. Vind het.

Hoe? Stel je voor dat de Clitoris-clit in het midden clit. Bevochtig je vingers en leg ze op de knop – de punt van één op het imaginaire figuur 9, het puntje van de andere – tegen kamagra sildenafil 100mg 3. Start een cirkelvormige beweging, druk op een beetje sterker wanneer de vingers 11 en viagra prijs 1 zijn. In masturbatie gebruiken vrouwen deze beweging vaak – en ze weten precies hoe ze ze plezier maken.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from