Hoe een vrouw te worden waaruit een man nooit zal vertrekken

Iedereen weet wat de perfecte echtgenoot zou moeten zijn – het is een blind-doof-down kapitein van een verre zwemmen. En kamagra oral jelly wat een vrouw zou moeten zijn, zodat de man niet eens denkt om haar te gooien?

Natuurlijk, om voor een man te worden die heel – het enige is geen taak, maar het betekent niet dat je kunt zitten, gevouwen, klagen. En doe niets. Niemand in de macht om u van zelfs één stap naar ideaal te voorkomen.

Wees anders

In één keer zei Coco Chanel dat een vrouw onmisbaar werd, constant zou veranderen. Deze regel werkt en met een aparte man, vooral als we het niet alleen over de reguliere verandering van beeld hebben. Be different – een klein meisje dat u wilt slag op mijn hoofd en op je knieën, een minnares, aanhoudende op grond van geslacht genoegens, een inval gastvrouw, die verantwoordelijk is voor de familie structuur, trots en onneembaar prinses, voor een glimlach, waarvan een Het spijt me niet op te geven. Het belangrijkste is niet om een ​​lange tijd in sommige hypostasis te “vast te zitten, verander ze! Voorspelbaarheid – hier is je belangrijkste vijand, er is niets slechter dan een vrouw wiens man haar kent “zoals bestraald” en kan voorspellen hoe ze zich gedraagt ​​en wat morgen zal zeggen, de dag na morgen, in een jaar ..

Neem een ​​man zoals het is

Vergeet niet dat de eerste kus of een lila-stempel in het paspoort geen verwennerij is die u het recht geeft aan een objecttransformaties. Je zou het zelf leuk vinden, als een man je zou hebben gemaakt zonder je opmerkingen te beëindigen, alleen omdat hij weet dat je dat wel of niet mag spelen, of hij Pygmalion wilde spelen? Niet gezien! Vereist uw favoriete volledige conformiteit niet met uw ideaal. Richt je niet op zijn tekortkomingen, merk ze niet op, maar bieden zachtjes en tactvol andere opties. En lof elke keer dat hij behaagt (op dezelfde manier, kunt u niet alleen mannen, maar ook kinderen naar voren brengen.

Wees betrouwbaar

Wees zo dat de man weet – hij kan op je een moeilijk moment op je vertrouwen en je bent niet alleen in vreugde, maar in de berg. En in plaats van op dat moment een hagel te betrekken op dat moment waarop hij zelf begrijpt wat de schuld is, vindt u de woorden van aanmoediging. Zoals oefeningen laat zien, kan clausule nummer 3 niet effectief zijn zonder alineaienummer 2.

Hou van jezelf

Een vrouw die niet van zichzelf houdt, zal zeker van belang zijn voor een man – maar puur utilitair. Het is handig met haar, maar nauwelijks de gevoelens die ervaren in een gratis huishoudster, een keuken, nanny en t.D. De tweede helft, je kunt liefde noemen. Belt zelf en Lallee (nee, we gaan niet over een vijfde stukje cake en een andere doos met chocolade chocolaatjes, maar over regelmatige zorg en spirituele groei

en ontwikkeling). Als alles in je protesteert met de gedachte die je moet “afbreken” een stukje tijd dat je doorbrengt met je geliefden en / of kinderen en aan jezelf doorbreng, denk dan op je gemak:

1) Wat gebeurt er als je echt waagt om het te doen?

2) Wie en toen je meldde dat je je niets kunt voorstellen? En ten slotte is de derde reden voor reflectie om de geschiedenis van mijn familie te analyseren – wat onze grootmoeders en grootmoeders waren? Wat was hun doel in het gezin, wat de kenmerken van het personage die ze bezitten hoe hun lot? Of ze iemand moesten redden (in de brede zin van het woord)? Heb je een harde behoefte om familietradities te blijven ondersteunen en de “redding” van mannen en / of kinderen voort te zetten?

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from