Frank verhalen van meisjes die na 20 begonnen te masturberen

Frank verhalen van meisjes die na 20 begonnen te masturberen

“Ik heb een zeer religieuze familie en voor alle onderwerpen

https://pharma-digit.com/real-chatting-sites/

"Onder de gordel" Mijn ouders behandeld met een groot negatief – het was zondaar, geen lichamelijke geneugten werden aangemoedigd. Ik woonde met jongere zusters in één kamer, waarvan de deuren altijd open waren. We mogen geen geheimen van elkaar hebben.

Ik herinner me dat ik voor het eerst heb geleerd over wat het is, op school, van Coolgirl Magazine. Ik heb niemand thuis, er waren geen dergelijke tijdschriften, klasgenoten hebben getoond. En daar kwam ik dit woord tegen, vroeg wat het betekent.

Meisjes nodigden me natuurlijk, maar uitgelegd. Ik vertelde mijn zusters, ik herinner me, ze waren geschokt, zoals ik. Over het algemeen, het idee dat je jezelf daar kunt aanraken, leek het me iets wilds. Maar tegelijkertijd wilde ik echt proberen – zoals deze? Is het zo leuk?

Het grappige is dat ik in feite pas probeerde nadat ik van mijn ouders ben gegaan, na het instituut. EN. Hm. Geen handen. Toen ik iemand zag kussen in films, voelde ik zo’n tomessie op de bodem van de buik en kneep mijn voeten. Maar hij raakte zichzelf niet aan. Het lijkt erop dat als je niet aanraakt, het is alsof je niet masturberen. Dus ik heb mezelf gerechtvaardigd, want in de diepten van de ziel beschouwde het hoe dan ook vies en obsceen. Ik had toen heel veel geluk met een vriend die studeerde bij een psychotherapeut en me hielp met een constant gevoel van schaamte en schuld dat ik heb ervaren.

Nu denk ik dat wanneer ik mijn eigen kinderen heb, ik het nooit zal vertellen dat hun lichaam slecht is dat het niet ongerust kan zijn. Ik zal met hen praten, inclusief het plezier, ik zal doen dat er geen verboden is tussen ons. “.

Jachthaven

“Het klinkt grappig, maar masturberen me dat mijn man heeft geleerd. In de adolescentie en in zijn jeugd passeerde deze bezetting op de een of andere manier door mij. Terwijl mijn seksleven op 18 begon, en ik had constante geliefden, leerden ze me om te denken dat sensueel plezier alleen kan worden verkregen van vaginale seks. Elke seconde vroeg ik me, of ik het ook leuk vond het orgasme ervaren. En ik wist niet eens wat ik moest antwoorden, omdat ik niets moest worden vergeleken in cialis 20 mg het gevoel van orgasme – ik heb het nooit gehad.

En toen ontmoette ik op 25, mijn toekomstige echtgenoot, die toonde dat plezier niet alleen kan worden afgeleverd aan een lid, maar ook met hun handen en mond. En toen hij me vertelde dat hij wil zien hoe ik het zelf doe. ik doe niet.

Hoe hij verrast was! Hij had zo’n gezicht alsof ik hem vertelde dat ik nog nooit een lid had gezien. Maar het is noodzakelijk om Kirill te geven, hij was niet in de war en beloofde de situatie te corrigeren. Toen liet hij me zien hoe hij het met zijn handen moest doen. Voor me opende een mooie nieuwe wereld.

Nou, natuurlijk, daarna was ik verplicht om met hem te trouwen!”

Pauline

“Eerlijk gezegd, ik weet het niet meer waarom ik deze tiener niet heb gedaan. Uiteraard beschouwde ik iets vies, maar waarom weet ik het niet. Zodra de vriendin me vertelde wat het doet, en ik zei: "Fu, wat is het moeilijk!”Een vreselijke reactie, ik geef jezelf nog steeds de schuld voor haar.

En dan, al een beetje later, in 16 jaar, wilde ik echt proberen, zelfs foto’s gevonden op internet, waar het is afgebeeld waar het nodig is om aan te raken. Togal I. echt niet. In het algemeen is het alsof je je hand of been aanraakt. Ik had een walgelijk gevoel, alsof ik een soort van defect was en iets mis met mij.

En pas na 20, begon ik plotseling te begrijpen hoe het nodig is om mezelf aan te raken om aardig te zijn “.

Tatyana

Voordien had ik een aanzienlijke ervaring met aaien, en het was erg leuk, maar om een ​​of andere reden bleek het plotseling scherp te zijn dat de voortzetting van het onaangenaam is, en de partners niet hadden geraden. Ja, en ik begreep niet waarom.

Een paar maanden vóór het 20-jarig jubileum, ben ik geëindigd met relaties waarin er eerste seks met penetratie was, en daarna besloot ik om met masturbatie te experimenteren. En vond dat dit scherpe moment, het blijkt, en was een orgasme!”

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from