Droge wet acht redenen waarvoor smeermiddel niet is gemarkeerd

Onze de vagina is in staat om fantastische dingen: bijvoorbeeld, om ons te plezieren met orgasmes of terugkomen op dezelfde grootte, het missen van een kind door middel van jezelf. Het smeermiddel lijkt in vergelijking met deze gewoonte, maar wanneer het niet verschijnt tijdens seks, begrijp je meteen: het is niet zo’n kleinigheid!

Droogte is vrij irritant en maakt je twijfel: echt leek het me dat ik opgewonden was? Nee, het kan niet, omdat alle andere tekenen van gereedheid voor seksmarathon of op zijn minst een sprint ter plaatse! Laten we het uitzoeken om welke redenen het vet kunnen en hoe het te repareren zonder wakker te worden op smeermiddelen.

Je hebt haast

Laten we eerlijk gezegd: voor vrouwen is de sprint nog steeds geschikt. We zijn opgewonden niet zo snel als mannen: Studies tonen aan dat dit vereist van 10 tot 45 minuten. Vork, zoals je ziet, groot, en misschien voel je je over wie nog geen tien minuten nodig is, maar minstens een half uur. Dus stret je gewoon de prelude, en het is waarschijnlijk dat het probleem met smering op zichzelf zal worden opgelost.

Je bent gedehydrateerd

Onze lichamen zijn 60% uit water, en zodra het begint ontbreekt, het lichaam gaat in energiebesparende modus. Speeksel nodig? Oké, hier heb je een klein beetje, het is nodig om op de een of andere manier te eten. Smeermiddel? En denk het vergeten, we hebben een tekort, er is niets om het kostbare vocht te verspreiden voor plezier, en niet om te overleven. Maar er zijn goed nieuws: versla dehydratie gewoon. Pey dagelijks twee of drie liter vloeistof en zie het verschil na een paar dagen!

Je zeep gesubstitueerd jou

Sommige mensen hebben allergieën voor stoffen die zijn opgenomen in zeep, gels of waspoeder, sporen die op ondergoed blijven. Irritatie veroorzaakt door hen gaan hand in hand met droogte. Gelukkig is het probleem, in dit geval, gemakkelijk opgelost door de flesjes in de badkamer te vervangen: het is genoeg om te kiezen voor een douche en intieme hygiëne, alles natuurlijker.

Je kunt ziek zijn

Helaas, het is niet altijd in staat om te gaan met de afwezigheid van smering met behulp van verschillende glazen water of een nieuw badschuim. Soms droogte in de vagina kan een symptoom van de ziekte zijn: bijvoorbeeld het SHEGREEN syndroom – een auto-immuunziekte, waarbij de klier van de externe afscheiding ophouden te werken zoals het hoort. Dus luister naar jezelf: wat gebeurt er met ogen en mond? En als u begrijpt dat er duidelijk minder vochtigheid is dan u nodig hebt, gaat u naar de dokter.

Sheegreen-syndroom is een nogal zeldzame ziekte, maar een goede dokter in het geval van langdurige problemen met smeermiddel zal zeker voorkomen: het zal helpen bepalen of de afwezigheid het gevolg is van de werking van geneesmiddelen die u neemt, infecties of andere ziekten.

Je neemt antidepressiva

Antidepressiva zijn belangrijk en nodig: ze helpen ons terug te keren naar het normale leven na depressie, besparen van angst, prikkelbaarheid, apathie en constante angst. Maar ze hebben beide minnen: ze kunnen kopen kamagra niet alleen een negatieve invloed hebben op het libido, maar ook beïnvloeden de toewijzing van vaginale smering. Praat met uw arts over de vervanging van het medicijn: het is waarschijnlijk dat er een is die ideaal is, niet alleen voor mentaal, maar ook voor seksuele gezondheid.

Trouwens, antidepressiva zijn niet de enige drugs die leiden tot het verdwijnen van smering. Kan ook de antihistamineberichtingen beïnvloeden en die worden geaccepteerd met astma. Aangezien het onmogelijk is om te nemen en te stoppen met lijden van allergieën, is de uitvoer nog steeds hetzelfde: om hulp te zoeken om een ​​andere behandelingsoptie te selecteren. En natuurlijk geannuleerde niemand smeermiddelen: het is veel belangrijker om te ademen dan nat te worden op het moment van opwinding.

Rook je

Het uiterlijk van smering wordt geassocieerd met een bloedtij aan de seksuele organen: wanneer de schepen zijn gevuld, verplaatst de hoge bloeddruk het vaginale geheim, en het sijpelt door onze slijmvliezen. Roken kan blokkering van kleine schepen veroorzaken en zo smering voorkomen. De uitgang is hier voor de hand liggend, maar niet gemakkelijk: besluiten dat je een sigaret of het vermogen nodig hebt om te doen zonder smeermiddelen.

Je hebt verminderde oestrogeenniveau

De daling in het oestrogeenniveau kan worden geassocieerd met de menopauze, recente geboorte of borstvoeding. Maar soms zijn er oorzaken en meer: ​​bijvoorbeeld, ziekten van het endocriene systeem, disfunctie van eierstok of depressie. Het is dus de moeite waard om een ​​dokter te bekijken

en aanvullende vragen te beantwoorden die u zullen helpen begrijpen of het smeermiddel het enige probleem is om zich zorgen over te maken.

Je partner is niet zo goed, want het lijkt hem

Dit is de meest voor de hand liggende reden: je geliefde is gewoon niet goed genoeg in bed en kan je niet opwinden. Je bent geen hond Pavlov en je kunt het smeermiddel niet alleen onderscheiden in de vorm van een penis: hiervoor moet je een man en seks met hem willen. Laat hem beter proberen: probeer iets nieuws of weigert iets ouds en irriteert u. En als het niet wil, is dat, soms is het noodzakelijk om geen smeermiddel te veranderen om te luxueren, maar één man op een ander.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from