5 stadia van relaties waardoor alle paren passeren

De populaire datingsite Eharmonion besloot om een ​​enquête uit te geven

bij 1000 van haar gebruikers om te ontdekken waardoor welke stadia van de relatie elk paar is, nauwkeuriger, elk ten einde.

cialis kopen in nederland

We besloten om zich voor jou te verbergen, zoals waardevolle informatie zou van ons deel van het misdrijf zijn. (Ja, wij zijn de meeste wetten.)

Fase eerst: vonk

Het stadium waarop het nog steeds niet duidelijk is tussen jou, en van deze geest vangt vast. Onderzoekers met Eharmony beweren dat slechts elke vierde van de respondenten degene kuste die hij leuk vond, op de eerste date, de meerderheid wacht op de eerste kus ongeveer drie weken. Nadat een kus begint de meest aangename fase.

Fase seconde: huwelijksreis

Het is al duidelijk dat je van elkaar houdt, zodat je meer naar iets kunt gaan dan een gezamenlijk bezoek aan kunstgalerijen en kussen. Tegelijkertijd, aangezien de enquête werd uitgevoerd onder de gebruikers van de datingsite, werd gevonden dat mannen meer gewillige vrouwen zijn profiel verwijderen, en zorg ervoor dat ze iemand speciaal hebben ontmoet. Vrouwen wachten liever om ervoor te zorgen dat speciaal — echt speciaal, niet het volgende gewone.

Fase drie: intimiteit

Meestal zijn mannen de eerste die bindende woorden uitspreekt «ik hou van jou» en doe het ongeveer drie maanden na het begin van de relatie. Deze woorden dienen als een signaal voor verdere ontwikkeling van dating. Dus de meerderheid van de respondenten zei dat ze begonnen een tandenborstel in de appartementenpartner of partner vier maanden na het begin van de relatie te verlaten.

Fase vierde: toewijding

Menselijke natuur, ongeacht hoe cool, is niet al te goed aangepast voor een enkel bestaan. Daarom is er niets vreemds omdat, volgens onderzoekers van Eharmony, 45% van de respondenten niet tegen het huwelijk, om een ​​gemeenschappelijke bankrekening of zelfs het heden te starten, het leven, het algemene dier is een jaar na de eerste datum.

Fase Fifth: Gap

Helaas, met een modern neurotisch tempo van het leven, komen de pauzes van de relatie voortdurend voor. Bepaalde partities van de generatie Millenialov — Blijkbaar, vanwege de datingsites die in een flikkerend scherm zitten en nieuwe spannende vergaderingen beloven. 67% van de respondenten, de opening treedt vaak voor tijdens het eerste jaar van relaties. Dat is kort na de opkomst van een gemeenschappelijk dier. En zelfs een kind.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

contact from